Udpluk fra gæstebogen

“Kære alle i Løvegruppen (det er et godt navn, Henning). Herfra en stor tak for en fantastisk tur til Sharkati og omegn. Vi har fået en oplevelse for livet, det var 12 meget intense og begivenhedsrige dage takket være et godt arrangement, og super-hyggeligt samvær. Vi følte os rigtig godt tilpas i jeres selskab. I det hele taget er Peter og jeg så glade for at vi var med på turen. Vi synes vi fik så meget ekstra ud af det i forhold til hvad vi plejer når vi rejser. Især kunne jeg godt lide foredragene, de var meget inspirerende. Mange hilsner Peter og Jytte”

“Kære Danna og Jørgen – og alle I andre. Efter at have haft et par dage til at fordøje biltong og dejlige rejseoplevelser vil vi gerne takke – mest Danna og Jørgen for et fantastisk arrangement og engagement – men også hele koret for hyggeligt og fornøjeligt samvær hele vejen igennem. Henning og Anne”

“Kæmpe tak for en helt fantastisk tur, med nogle helt fantastiske mennesker. Det var jo selvfølgelig meget de store naturoplevelser vi kom for at få, og det fik vi til fulde! Men det vi så om jeres projekt med Afrikaskolen, med besøg på skolen og i hjemmene i townshippen, har gjort et uudslukkeligt indtryk på os. Jeg får stadig en klump i halsen, hver gang jeg begejstret skal fortælle andre om det, og mener nærmest at det kunne ha´ båret turen i sig selv. Tak for det! Og så også lige en speciel tak til vores samboere. Hvor var i søde og rare at bo sammen med! Jette og Arne, Ølstykke”

“En spændende, oplevelsesrig ferie. Vi fik indsigt i Afrikas kultur på godt og ondt. Denne del af ferien gik lige til hjertet. Oplevelserne i reservatet med vandreture i bushen, hvor vi oplevede giraffer, zebraer osv. var fantastisk. 2-dages turen til Pilanesberg og Marakele var en storslået oplevelse, specielt elefanterne og de hvide næsehorn. En fornøjelse og stor glæde, at have jer som værtspar, hvor vi oplevede stor venlighed og imødekommenhed ud over det forventede. Aftensmaden var heller ikke til at kimse af… En stor tak til jer for en dejlig oplevelse, Peter og Lajla, Kingfisher”

“Det har været rigtig fine dage med alle de mange dyr og gode faciliteter, I har her på stedet. Området er fantastisk, og jeres omvisninger er helt imponerende -man kan altid spørge og få et kvalificeret svar.Forplejningen har også været helt overvældende. Især er det godt med de lokale retter der serveres. Humoren og den afslappede stemning er prikken over i’et, Kirsten og Poul, Vanløse, Kbh.”

“Det har væet fantastisk at være her -wild-life under kyndig vejledning både hvad angår stort og småt, selv mikroskopisk! Herligt! Girafferne ved skjulet, gnuerne, sjakalerne ved vandhullet -og Pilanesberg nationalpark. DET VIL VI ALDRIG GLEMME. Peter, Sofie, Torben, Mette”

”Sydafrika-Limpopo-Waterberg-Sharkati. En uforglemmelig oplevelse i denne pragtfulde del af verden. Et program så afvekslende og spændende. Allesteds nærværende – altid parat til at hjælpe –det være praktiske spørgsmål eller når I har øst af jeres umådelige viden. Tak! Elsebeth & Ole (”Nightjar”), Albertslund

”Oplevelserne har langt oversteget vores forventninger. Turen har været en god appetitvækker hvad angår Sydafrika. I er hyggelige at være sammen med. Jeres viden om naturen har vi nydt godt af. Vores rejsefæller er også inspirerende og har bidraget til de gode oplevelser. Reservatet er det optimale overnatningssted, da det giver mulighed for at hygge sig sammen om aftenen, Hilsen Søren og Hanne, Tilst”

“Vi siger tak for et uforglemmeligt ophold, der til fulde har levet op til vore forventninger. Vi har nydt den tætte kontakt til naturen og jeres undervisning og ligefremme måde at være på!, Jørn og Ina”

”Tusind tak for en pragtfuld uge, som har været spækket med fantastiske oplevelser i og omkring reservatet. Tak for jeres store engagement i gruppen og den enkeltes mulighed og behov for for oplevelser af naturen og samvær. Vi har nydt det hele, den dejlige sun-downer, naturen in-all. På gensyn, Birgit og Jens-Anton, Fåborg”

“Tak for en fantastisk tur! Det var en spændende at få en så bred introduktion i den sydafrikanske natur med fugle, dyr, planter, insekter og biller og også de sociale forhold. Det er en tur vi altid vil huske med glæde. De bedste hilsener Cramer og Simon”

”Birgit og jeg har nydt hver en stund og samlingen omkring bålet var ”urtidsgod”. Jeres store hjælpsomhed og omsorg er vi meget taknemlige for og takker jer meget og glæder os allerede til at komme næste gang. Mange tak.Birgit og Aksel, Vejle ”

“Endnu engang mange tak for turen til alle og selvfølgelig ikke mindst til arrangørerne: det var helt igennem vellykket! Ja, selv mopane-ormene var nærende og med oplevelse i smagen – og en provokation og udfordring for vennerne! Mange hilsener Marie og Søren, Vanløse”

“Tak for en meget dejlig tur med store oplevelser og rart fælleskab. Der var meget godt for øjne, ører og mave – og til scraplisterne. Der var meget dejligt i reservatet. En stor tak til jer begge for arrangement og engagement. I er et team, der favner bredt. Jeg sender lige linket til Afrikaskolens hjælpeprojekt – http://www.afrikaskolen.dk, jeg tror vi kan kende nogle af børnene. Karen og Henrik, Køge”

”Brown-hooded Kingfisher blev her til morgen afslutningen på en lang række enestående og uforglemmelige oplevelser her i jeres reservat. Tak for jeres nærvær og utrættelige hjælpsomhed. Det har været spændende at møde Sydafrika på denne måde – besøge skolen – træffe manageren og folkene. Fuglene blev heller ikke en skuffelse, Bedste hilsner Lisbeth og Per, Virum”

”1000 tak for en fantastisk oplevelse med masser af plads, hjerterum og overskud til både store og små, Hilsen Samanda, Susanne og Michael, Horsens”

”Det har været en meget fin oplevelse. I har været et par fantastiske værter/guider og naturvejledere. Tid til oplevelser og tid til afslapning. Alt har været helt i top… Kh Sys og Ib, Østerbro”

”Vi kan kun tilslutte os ovenstående! Alt har været supergodt –en oplevelse vi vil se tilbage på med varme og glæde!!! Kærlige hilsner Britta og Anne Marie, Viborg ”

”Tak for de bedste dage vi kunne ønske os. Det var et fantastisk ophold. Det har sat nogle tanker i gang, ikke mindst skolebesøgene. Håber vi ses igen engang. Hilsen Poul-Erik + Kim, Esbjerg”

”Tak for nogle pragtfulde dage hos jer-. Vi har nydt afslapningen og alle oplevelserne. Og tak fordi I fik ”sparket” Hans på jagt i naboområderne, det blev til 2 uforglemmelige oplevelser. Hans og Grete, Juelsminde”

“A wonderful stay at Sharkati with a lot of game driving. Vi har virkelig nydt vores ophold og glæder os til engang at komme tilbage. Kærligst, Søren, Anette, Pernille, Asbjørn og Birthe.”

”Tak for en uforglemmelig uge med mange oplevelser. En speciel tak også til Mike for historier, mad og safaritur, samt til Elizabeth for rengøring mm. hos jyderne, kærligst Karen og Egon, Odder”

”Sidste nat i ”Kingfisher” forestår. Desværre. Det har været en række vidunderlige og oplevelsesrige dage. Tak for det.” Hilsen Sven og Jette, Virum

“På skrift går det bedre -uden det store tåreperseri- at give udtryk for, at turen langt har overgået alle forventninger. Håber I kan holde til det enorme arbejde, i lægger i det hernede længe endnu, så jeg kan tage hjem og fortælle alle de interesserede, at de skal se at komme afsted. Måske sammen med mig! Rigtig meget tak for denne gang, Gitte Virum.”

“I er trods jeres forskellighed nogle nære og hyggelige personer, som giver os masser af gode og rummelige oplevelser. Vi er meget taknemlige for jeres ildhu, som giver os oplevelser både med dyr men også omkring lokalbefolkningen. Tak for rigtig gode dage. Anette, Henning og Lizzi”

Tusind tak for en fantastisk tur. Hvor har det været fedt at være tilbage i Afrika igen. Så mange minder, der er dukket op. Mange, mange tak for nu -jeg kommer helt sikkert tilbage. Kærlig hilsen Nanna, Svendborg”

“Mange tak for en dejlig ferie. Vi føler, at vi har været jeres personlige gæster, som I har vist noget ægte Afrika. Mange hilsner Lis og Ivan, Årslev”

“Tusind tak for en enestående ferie. Det har været en ferie ud over det sædvanlige og det skyldes ikke mindst jeres store viden og store engagement, kærlig hilsen Tove, Farum”

Digte…

Hej Ida,
Tak for sidst! Som du måske kan huske, tumlede jeg lidt med et digt om den lille giraf. Det blev færdigt og som klar afficionarda (eller hvad det nu hedder på italiensk) får du det hermed. Lille blev undervejs til small(e).
Den smalle giraf
gjorde damerne paf
De hvined af glæde
Den var ligtil at æde
Så kom en hyæne
af de mindre pæne
Den åd den smalle
De damer græd alle
kh Jørgen
Hej Jørgen
Selv tak! Det var en skøn tur.
Tak for det fine digt. Jeg har også skrevet en til dig.
 
Vi var på tur i Afrika med onkler og tanter
Der så vi både giraffer, løver og store elefanter
Men den smalle giraf, som var så sød
Siger Jørgen nu er spist og død
Sådan kan det gå,
Når man ikke passer på
Linse tog billeder af dyr og natur
Ja, der var stor glæde ved den tur
MEN den største glæde kunne ingen skjule:
Det var glæden over de afrikanske fugle
 
Kh Ida