Om Biotravel

BIOtravel er en lille og personlig rejsearrangør, der brænder for Sydafrika og safariliv. Vores rejser er for den aktive og nysgerrige deltager, der ønsker indsigt og indhold -og som ikke vil have standardprodukter og masseturisme.

Safariturene er håndlavede og kan kun købes gennem os. Dels sparer det fordyrende mellemled og dels kommer vores gæster altid til at tale med én, som ved alt om turene.

Vi har ingen flotte kataloger og salgskontorer. Vi sælger via internettet og telefon. Derved kan vi holde omkostninger nede og tilbyde kvalitetsture til meget attraktive priser.

Vi prioriterer autentiske safariture med hovedvægt på dyr og natur, på naturkompetente danske rejseledere, på små grupper og på et godt socialt samvær.

Vi prioriterer også at formidle et nuanceret helhedsbillede af Sydafrikas befolkning, kultur og historie, politik og fremtid. Vi har bl.a. startet en lille humanitær forening, Afrikaskolen, der støtter landskoler og et børnehjem i nærområdet.

Endelig prioriterer vi en flexibel madforplejning med fælles hygge omkring spændende mad-kulturelle oplevelser.

Din sikkerhed

BIOtravel er medlem af Rejsegarantifonden (reg nr 2040) og har derudover tegnet en udvidet ansvarsforsikring, der dækker erstatningskrav efter “Lov om pakkerejser”.

Som kunde har du derfor sikkerhed for indbetalt depositum samt hjemrejse i tilfælde af arrangørens konkurs. Derudover er du sikret i henhold til pakkerejseloven, der fastlægger regler for pakkerejser.

Vort medlemskab er garanti for, at vi til enhver tid vil opfylde lovens krav.

Starten på det hele

Et Sydafrikansk ordspog siger: Når man først har fået Sydafrikas støv på støvlerne er det meget svært at få rystet af igen…

Vi er 2 biologer, der er medejere af Sharkati i Sydafrika. Vi har de sidste 25 år arbejdet rigtig meget i Afrika med dyre- og fugleliv samt miljø- og naturforvaltning. Efter apartheids fald blev vi udstationeret for Danida i Sydafrika. Det blev til flere års ophold, hvor vores sønner gik i sydafrikansk skole. Og alle fri-stunder blev brugt i landets nationalparker og naturreservater.